logo sailforce

Lees onze referenties

document Referenties

Wat zijn wij trots op onze referenties!

Om een beeld te geven hebben we enkele reacties van onze klanten op onze website gepubliceerd. Voor meer inspiratie check de links.

Voor de zakelijke events vragen wij gerichte feedback via www.klantenvertellen.nl Wanneer we met particulieren gaan zeilen ontvangen we vaak een leuke recensies op GoogleFacebook of Tripadvisor

Zeilbeleving en gezelligheid Populair

marker In Referenties

Referenties

Afbeelding: Zeilbeleving en gezelligheid

Voor de ultieme zeilbeleving én gezelligheid met elkaar op het water, kies je voor SailForce. Wat Dutch Network Brussels betreft, elk jaar weer! Niels Schreuder

Super genieten Populair

marker In Referenties

Referenties

Afbeelding: Super genieten

We hebben met ons gezin super genoten. Elly van Esch waardeerde het zeiluitje met SailForce op een 9

Voor herhaling vatbaar Populair

marker In Referenties

Referenties

Afbeelding: Voor herhaling vatbaar

Stefaan uit België boekte als verrassing voor de verjaardag met zijn dochter een zeildag. Hij schreef: super ervaring, zeker voor herhaling vatbaar; waardeerde het uitje zelfs met een 10!

Zeilregatta met 7 jachten Populair

marker In Referenties

Referenties

Afbeelding: Zeilregatta met 7 jachten

Als bedrijfsuitje hebben wij een zeilregatta gedaan met 52 personen verdeeld over 7 zeilboten. Het was een goed georganiseerde middag en erg leuke ervaring. Niels van de Loo van Circle Partners gaf ons een dikke 10!

ABGL zeilregatta Populair

marker In Referenties

Referenties

Afbeelding: ABGL zeilregatta

Hallo Marco, Super leuk teamuitje. Iedereen heeft geweldig genoten. Dankjewel voor een sportieve en heerlijke middag! Groet Karin Moens

Teamdag Wanzl Populair

marker In Referenties

Referenties

Afbeelding: Teamdag Wanzl

Na een zeer intensieve voorbereiding was het dan zover onze Teamdag was daar...De dag zelf vloog voorbij en nu een dag later heeft iedereen nog steeds rode koontjes van plezier en kunnen we met recht spreken van een geweldige geslaagde Teamdag!! Dank jullie wel voor de organisatie en uitvoering hiervan, Marco van Essen, directeur Wanzl Nederland (waardering 9,4)

Toelichting door SailForce: na een geslaagde sessie met het management team in oktober 2016 heeft Wanzl besloten met het gehele bedrijf een combi teamontwikkeling en zeilen te plannen. In samenwerking met Route2 hebben de teamleden een MBTI (Meyer-Bricks) profiel ingevuld en op de teamdag zelf is het ochtend deel besteedt aan het ontdekken van ieders persoonlijke voorkeuren. Na de lunch gingen de coaches en teams aan boord van 5 zeiljachten om een regatta te varen; na iedere match koppelden de coaches actief terug. De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue.

Wie stuurt bij Laura Metaal Populair

marker In Referenties

Referenties

Afbeelding: Laura Metaal

Wij hebben met ons Management Team van Laura Metaal een dag gevaren met Marco en Monica. Het was een perfecte ervaring die ons Team verder sterkt. Marco is een perfecte gastheer en een scherpe observator en het schip is fantastisch. We hebben met diverse tuigages gezeild, mooi weer gehad en bruinvissen en zeehonden gezien. De apres-sail in de ruime kuip was top. Dank Marco en Monica namens het hele team van Laura Metaal! Dit schreef Friso en waardeerde hun teambuilding met een 9,1

Verjaardag op de twilightrace Populair

marker In Referenties

Referenties

Afbeelding: Verjaardag op de twilightrace

Een super dag met een super sfeer. We hadden geweldig weer met een leuke boot. Echt een aanrader, aldus Sven (15 jr), die zelf veel zeilt en zijn vrienden uitnodigde voor de twilightrace om zijn verjaardag te vieren.

VAB twilightrace met veel wind Populair

marker In Referenties

Referenties

Afbeelding: VAB twilightrace

Het is fantastisch om met Marco van SailForce samen te werken. Ook aan boord legt hij heel relaxt alles van de boot en de wedstrijd uit. Zowel voor ervaren als niet ervaren zeilers is het meezeilen, op dit prachtige zeilschip van SailForce, een geweldige ervaring!! Aldus Corrine Koert van Vrouw aan Boord

Verjaardag op het water Populair

marker In Referenties

Referenties

Afbeelding: Verjaardag op het water

Ron verrast zijn familie met een zeiltocht op de Oosterschelde. Hij beoordeelde ons met een 9,3 en hij schreef: het was een heerlijke dag. We hebben genoten!

Zeeland Refinery kiest het ruime sop Populair

marker In Referenties

Referenties

Afbeelding: Zeeland Refinery kiest het ruime sop

Van Toby Wessel van Zeeland Refinery ontvingen we een 9,7 en gaat ons zeker aanbevelen aan anderen; dit is wat hij schreef: Uitstekende dag. Voor iedereen aan te raden!

Twilightrace - West Brabant Business Plaza Populair

marker In Referenties

Referenties

Afbeelding: West Brabant Business Plaza

Leden van dit netwerk konden inschrijven voor de twilightrace. Dank aan Lily Wierckx voor de organisatie. Zij schreef:

Hartelijk dank voor het doorsturen van de foto's. Ik heb ze zojuist ook gedeeld met de andere deelnemers en op FB geplaatst natuurlijk. Een leuke impressie van een zeer geslaagde middag en avond wat mij betreft.

RGB Producties twilightrace Populair

marker In Referenties

Referenties

Afbeelding: RGB Producties twilightrace

Na de kennismaking en inzeilen op de mooie Dehler 42 in de middag, is het fantastisch om in de avond een wedstrijd mee te zeilen waardoor je omringt wordt door vele boten, met een ondergaande zon als ultieme sfeermaker op het water.
Een aanrader!

Rik van de Wildenberg

Team Delta Lloyd - SailForce - 3e prijs zeilregatta Populair

marker In Referenties

Referenties

Afbeelding: Team Delta Lloyd - SailForce

Wat een super zeildag op de Oosterschelde

We hadden in heb begin nog zoiets, eigenlijk best wel veel wind, maar door de zeilen aan te passen (kleiner maken = reven) zeilde de SailForce perfect in balans de wedstrijd. De competitie was groot, maar we bleven in de koppositie. Uiteindelijk als 3e schip over de finish. In de middag ging het nog harder waaien en werd besloten de ''steigerborrel'' te vervroegen. Wij gaan toch niet nu al aanmeren was de algemene reactie van iedereen, we willen meer!

Uiteraard zijn we toen weer uitgevaren, hup het Brabants Vaarwater door richting de zeehonden. De prijsuitreiking met een heerlijke BBQ bij Schoudee zorgde voor een perfecte afsluiting van deze zeildag.

Team projectacademie Rijkswaterstaat op koers

marker In Referenties

Referenties

Bedankt voor het doorsturen van de link, mooie foto's ter herinnering aan een zeer geslaagde zeiltocht met het team.

Complimenten voor je invulling van deze dag, het hele team heeft een boost gekregen als het gaat om zeilen en teamwerken ook omdat iedereen actief heeft meegewerkt met de verschillende taken aan boord.

Je deed het heel relaxed en charmant waardoor het als vanzelf leek te gaan. Na afloop was iedereen volgens mij een beetje beduusd van alle indrukken en ik krijg nu super enthousiaste reacties over het zeiltochtje, wat voor een aantal van ons echt de eerste keer was.
Groet,

Peter Kole
kwartiermaker

Corinor zeilevent vrouwen tegen de mannen Populair

marker In Referenties

Referenties

Afbeelding: Corinor zeilevent

We hebben genoten en de collega’s kijken terug op een geweldige middag. Dank je wel Marco.

logo corinor

Met vriendelijke groet, Corine Renne

Van Belle Wonen; zeiluitje verstevigt banden managementteam

marker In Referenties

Referenties

Hallo Marco, 

Bedankt voor de foto’s het was voor iedereen een fantastische dag. We hebben lekker kunnen zeilen met geweldig mooi weer en afsluitend een geweldig diner bij Nolet’s Vistro. We hadden ons niets beter kunnen wensen.
Wij hebben onze banden binnen ons MT weer verstevigd en gelijk is onze nieuwe MT’er, goed geïntroduceerd in ons team. 

Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke dag en tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Van Belle Wonen

Jurrien Kruidhof, directeur.

www.vanbellewonen.nl

Teambuilding zeilen (video) op de Oosterschelde in Zeeland Populair

marker In Referenties

Media : Teambuilding met SailForce
Credits: Wim Goedhart

Referenties

Dit team kreeg vooraf instructies over hun rol aan boord. De leidinggevende (met zeilervaring) heeft gekozen om dit zelf te doen en zijn coach die het verandertraject op zijn divisie al langdurig coachte gevraagd om deze dag te observeren. Feedback opdrachtgever: de sessie heeft wel één en ander losgemaakt, lokte reacties uit en krijgt zeker een vervolg.

Berghbouw teambuilding op de Oosterschelde

marker In Referenties

Referenties

Het team van Berghbouw uit Bergen op Zoom zeilde laat dit najaar nog uit de haven van Wemeldinge voor hun teambuilding. De kans op slecht weer is dan zeker aanwezig, maar tegen de kou kun je jezelf kleden, en in de bouw zijn ze wel wat gewend. 

Het werd een mooie zeilmiddag, die we natuurlijk in de warme kajuit afsloten met een lekkere kruidenbitter. De reactie van de klant: 

We hebben ieder iets lekkers uitgekozen en alles smaakte prima. Eigenlijk hadden we geen honger meer na al de hapjes.

Nog bedankt voor de begeleiding en voor het sturen van de foto’s. De collage is heel grappig.  Namens alle collega’s een groet terug en ik denk dat het niet de laatste keer is geweest.


Met vriendelijk groet, Herman Janssens

Twilightraces 2012 in de media PZC

marker In Referenties

Referenties

Op 13 juni is de Fam. Van Deventer weer aan boord van de Sail Force, alweer voor de vierde keer op rij. Ieder jaar doen ze mee. Ook een verslaggeefster beschreef de twilightraces vanaf de SailForce. Lees meer over de twilightraces 

Bedrijfsuitje

bedrijfsuitje zeeland zeilen sailforce

Teambuilding

teambuilding zeilen zeeland sailforce regatta

Zeildag

zeildag oosterschelde sailforce 2