logo sailforce

Wedstrijdzeilen met SailForce

Zeildag Oosterschelde

Kom zeilen in Zeeland Populair

Kom zeilen in Zeeland
Afbeelding: Kom zeilen in Zeeland

Wat is er nu leuker dan eens iets nieuw en totaal anders te doen? Opnieuw te beleven of anderen die ervaring ook te gunnen? Verras jezelf, je vrienden, familie, collega’s of klanten met een zeiluitje. De onvergetelijke beleving; zeilen op de Oosterschelde in Zeeland met de sportieve kajuitzeiljachten – met schipper – van SailForce.

De sportieve kajuitzeiljachten van SailForce, ook wel performance-cruisers, zijn voorzien van alle comfort voor ontspannen zeilen. Maar ze zijn ook net een tikje sneller dan de meeste zeiljachten en daarmee uitstekend geschikt voor een sportieve dag uit. Goed om te weten: zeilervaring is niet nodig. Wij bieden zeilen in Zeeland met een ervaren schipper en zorgen zo voor uitstekende en professionele begeleiding en veiligheid.

Ontdek Zeeland

De Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland en kent ongewoon mooie plekjes die vanaf een zeiljacht het beste te beleven zijn. Ontdek de bruinvissen en zeehonden. Geniet van zilte zaligheden als oesters, mosselen en kreeft. Genieten is meer dan zeilen alleen. Voor een top dagje uit vergeten we de innerlijke mens niet. Voor kleine en grote groepen bieden wij diverse arrangementen. Alleen op het water of gecombineerd met een activiteit aan wal. Met of zonder catering. Met één of meerdere schepen. Voor alles geldt, genieten is het belangrijkste. Kijk bij de arrangementen of neem contact op voor een zeildag op maat.

Kleine en grote groepen

Sportief zeilen met schipper in Zeeland doe je met kleine of grote groepen vrienden, collega’s of familie. Is jouw groep maximaal tien personen groot? Dan hebben we een comfortabel en sportief kajuitzeiljacht beschikbaar. Is de groep groter, tot maximaal 100 personen, dan zeilen we met meerdere schepen een zeilregatta of zeiltocht. Extra leuk is het sportieve element, je vaart in competitie met andere schepen rondom de boeien in de Oosterschelde. Met de tips van onze ervaren schipper bepaal jij met je team de manoeuvres en de uitslag van de wedstrijd. Goed voor sterke zeemansverhalen tijdens het na-borrelen in de kajuit en genoeg foto’s om het later nog eens te beleven. Vraag gelijk offerte aan voor jouw groepsuitje of zeildag op maat.

Sportief zeilen

Heb jij een team van maximaal tien personen en je wilt een dag sportief bezig zijn? Dan kies je voor een zeilwedstrijd in Zeeland met schip en schipper. Ontspanning door inspanning en een beleving die je nooit zult vergeten, dat is onze belofte! Kijk bij het overzicht van de georganiseerde zeilevenementen in wedstrijdverband in de Zeeuwse Delta.

Meer zeilen in Zeeland

Nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens bij Bedrijfsuitje zeilen voor zakelijk zeilen in Zeeland of bij Teambuilding Zeilen voor zeilen, teamontwikkeling en met elkaar leren beter samen te werken en communiceren.

Direct :

Media : Zeilen in Zeeland
Credits:

Zeilen in Zeeland met SailForce

Bedrijfsuitje

bedrijfsuitje zeeland zeilen sailforce

Teambuilding

teambuilding zeilen zeeland sailforce regatta

Zeildag

zeildag oosterschelde sailforce 2